Menüü
Võta ühendust
Müügijuht
Doris Kreitsberg
Müügijuht
Doris Kreitsberg

Saada päring

  • Hinnapiir: 70000
  • Untitled

1. Privaatsusteade

 

Käesolev privaatsusteade kirjeldab, kuidas Endover gruppi kuuluvad äriühingud (käesoleva privaatsusteate tähenduses osaühing Endover KVB, registrikood 10308874, aadress Tartu mnt 2, 10145 Tallinn, Eesti Vabariik, selle tütarühingud ja seotud ühingud, millede tegevus toimub „Endover“ brändi alt; edaspidi meie, Endover) töötlevad potentsiaalsete ja olemasolevate klientide, nendega seotud isikute, müügikontaktide, veebilehtede külastajate ning teiste Endoveriga tema teenuste osutamise raames kokku puutuvate andmesubjektide (edaspidi teie) isikuandmeid. Käesolev privaatsusteade kohaldub, kui kasutate, olete kasutanud või olete avaldanud kavatsust kasutada meie teenuseid, sh külastanud meie veebilehte või edastanud meile oma e-posti aadressi uudiskirjade saamiseks või olete esitanud meile tööle asumiseks kandidatuuri- või sooviavalduse.

 

Kirjeldatud juhtudel tegutseme teie isikuandmete vastutava töötlejana ning vastutame nende töötlemise eest. Vastutava töötlejana edastame läbi kodulehe teostatavate maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-ile.

 

Teie isikuandmete kogumine. Kogume teie isikuandmeid järgmistel viisidel:

  • te edastate meile enda isikuandmed ise (nt meiega kontakteerudes telefoni, e-posti või veebilehe kaudu, sotsiaalmeedia kanalite kaudu, meie kontoris, meiega veebilehe vahendusel broneerimislepingu sõlmimise tulemusel, meie kliendipäevadel või teistel meie poolt korraldatud avalikel üritustel või teiste veebikanalite kaudu või või laadite üles oma CV meie veebilehel);
  • teie isikuandmed edastab meile kolmas isik (nt maakler või kui kolmandast isikust makseteenuse osutaja kinnitab, kas teie makse oli edukas või mitte);
  • oleme teie isikuandmeid kogunud ise, sh automaatselt. Vaadake selles osas ka meie küpsiste kasutamise eeskirja.

Töödeldavad isikuandmed. Töötleme järgmiste andmesubjektide järgmisi isikuandmeid:

  • Meie veebilehel uudiskirja või Premium Club’iga liitumisel töötleme andmeid teie nime ja kontaktandmete (e-post) kohta
  • Meie veebilehel arendusprojektide huviliste nimekirja registreerimisel töötleme andmeid teie nime ja kontaktandmete (kontakttelefon ja e-post) kohta ning teie eelistuste kohta huvipakkuva korteriomandi osas (suurus, hind)
  • Meie kliendipäevadele registreerunute ja osalejate puhul töötleme teie nime ja kontaktandmeid (aadress, kontakttelefon ja e-post) ning teie eelistuste kohta huvipakkuva korteriomandi osas (suurus, hind)
  • Meiega lepingu sõlmimise (sh veebilehe vahendusel broneerimislepingu sõlmimise) puhul töötleme andmeid teie nime, isikukoodi, kontaktandmete (aadress, kontakttelefon ja e-post) ja perekonnaseisu kohta; samuti töötleme vastavaid andmeid (v.a andmeid perekonnaseisu kohta) teie volitatud esindaja kohta
  • Meile tööle kandideerijate puhul töötleme teie nime ja kontaktandmeid (aadress, kontakttelefon ja e-post) ning andmeid teie hariduse, tööoskuste, varasemate töökohtade jms kohta
  • Meie kliendipäevadel või muudel meie poolt korraldatud avalikel üritustel osalemise korral töötleme teie kujutist (video- ja fotomaterjal)
  • Meie arendusobjekti territooriumil viibimise korral töötleme teie kujutist, teie kõiki muid isikuandmeid ja tegevusi, mis on nähtavad territooriumi videovalvega alas

Töötlemise eesmärk ja õiguslik alus.Töötleme teie isikuandmeid järgmistel eesmärkidel ja õiguslikel alustel:

  • teiega sõlmitava või sõlmitud lepingu sõlmimiseks ja täitmiseks; meie õigustatud huvi alusel, nt teiega ühenduse võtmiseks turunduslikel eesmärkidel, kui meie varasema kontakti  alusel on võimalik eeldada, et te olete vastavast pakkumusest huvitatud ning te ei ole väljendanud rahulolematust või esitanud vastuväiteid selliseks kontakteerumiseks. Sellises olukorras ei kaalu meie hinnangul teie huvid ja õigused meie õigustatud huvi oma toodete ja teenuste turustamiseks üles;
  • teiega sõlmitud lepingu täitmise tagamiseks, sealhulgas lepingu või õigusaktide rikkumiste tuvastamiseks, selle tõendamiseks ja nõuete esitamiseks. Olukorras, kus te olete lepingut või õigusakte rikkunud, ei kaalu teie huvid ega õigused meie õigustatud huvi üles;
  • veebilehe külastatavuse, teenuste kasutamise statistika ja muu mitte-personaliseeritud tehnilise informatsiooni kogumiseks veebilehe kasutamise kohta eesmärgiga täiendada  veebilehte ja teenuseid;
  • teiega ühenduse võtmiseks küsimaks tagasisidet meie teenuste ja toodete kohta eesmärgiga läbi viia kliendirahulolu-uuring ning te ei ole väljendanud rahulolematust või esitanud vastuväiteid selliseks kontakteerumiseks.
  • meie seadusest tulenevate kohustuste täitmiseks.

Teie isikuandmeid võidakse töödelda ka juhul, kui see on konkreetsel juhul vajalik meie või kolmanda isiku õigustatud huvi korral, välja arvatud juhul, kui sellise huvi kaaluvad üles teie huvid või põhiõigused ja -vabadused, mille nimel tuleb kaitsta isikuandmeid, samuti juhul, kui see on vajalik teie või mõne muu füüsilise isiku eluliste huvide kaitsmiseks.

Me ei töötle eriliigilisi isikuandmeid.

Töötlemine nõusoleku alusel. Võime samuti töödelda teie isikuandmeid teie nõusoleku alusel (nt otseturunduse eesmärgil uudiskirjade saatmine). Kui töötlemine põhineb nõusolekul, võite nõusoleku igal ajal tühistada, võttes meiega ühendust allpool toodud kontaktandmetel või klõpsates iga e-kirja lõpus toodud lingil „eemaldada end uudiskirjast“ [‘unsubscribe from this list’]. Märgime, et nõusoleku tagasi võtmine ei mõjuta nõusolekul põhineva töötlemise õiguspärasust, mida tehti enne nõusoleku tühistamist.

Volitatud töötlejad. Kasutame teie isikuandmete töötlemiseks hoolikalt valitud teenusepakkujaid (volitatud töötlejad). Sedasi toimides jääme täielikult vastutavaks teie isikuandmete eest.

Kasutame järgmiste kategooriate töötlejaid: andmete säilitamisteenuse pakkujad, e-posti teenuse osutajad, kliendisuhete haldamisteenuse osutajad, maaklerteenuse osutajad, ehitusteenuse osutajad, turunduse teenuste osutajad, makseteenuse osutajad, töövahenduse teenuse osutajad.

Kui te soovite üksikasjalikumat teavet meie volitatud töötlejate kohta (nt nende nimed ja asukoht), siis palun võtke meiega ühendust allpool toodud kontaktandmetel.

Kolmandad isikud. Jagame teie isikuandmeid kolmandate isikutega ainult siis, kui see on sätestatud käesolevas privaatsusteates, kui see on nõutud kohalduva õiguse alusel (nt kui oleme kohustatud jagama isikuandmeid ametivõimudega) või teie nõusolekul.

Võime jagada teie isikuandmeid Endoveri gruppi kuuluvate ühingutega, meie audiitoritega ja õigusnõustajatega. Sellise jagamise õiguslik alus on meie vastav õiguslik kohustus või õigustatud huvi.

Isikuandmete edastamine väljapoole Euroopa Liitu. Meie volitatud töötlejad võivad töödelda teie isikuandmeid väljaspool Euroopa Liitu (sh Ameerika Ühendriikides). Edastame teie isikuandmeid väljapoole Euroopa Liitu ainult siis, kui meil on selleks seaduslik alus, sealhulgas andmete saajale: i) kes asub riigis, kus on Euroopa Komisjoni hinnangul isikuandmete kaitse tagatud piisaval tasemel (see hõlmab organisatsioone, kes on sertifitseeritud Privacy Shield’i alusel); või ii) lepingu alusel, mis vastab Euroopa Liidu nõuetele isikuandmete edastamiseks väljaspool Euroopa Liitu asuvatele isikuandmete töötlejatele.

Kui soovite üksikasjalikumat teavet teie isikuandmete edastamise kohta väljapoole Euroopa Liitu (nt andmete saajate nimed ja edastamise seaduslik alus), siis palun võtke meiega ühendust kasutades selleks allpool toodud kontaktandmeid.

Turvalisus. Rakendame teie isikuandmete kaitsmiseks tehnilisi ja korralduslikke turvameetmeid, võttes arvesse (i) tehnoloogia taset, (ii) rakendamise kulusid, (iii) töötlemise laadi, ulatust, konteksti ja eesmärke ning (iv) teile tulenevaid riske. Sellised turvameetmed hõlmavad muuhulgas ligipääsuhaldust, töötajate koolitamist, kahefaktorilist autentimist, andmete krüpteerimine.

Andmete säilitamine. Säilitame teie isikuandmeid nii kaua kuni on vajalik nende kogumise eesmärgil, nii kaua kuni on vajalik kaitsta meie huve või nii kaua kuni seda nõuavad kohalduvad õigusaktid.

Kui olete sõlminud meiega lepingu, säilitame teie isikuandmeid järgmiselt:

  • vastavalt Eesti raamatupidamis- ja maksundusseadustele säilitame raamatupidamisdokumentidega seotud teavet 7 aastat alates vastava majandusaasta lõpust;
  • vastavalt Eesti õiguses sätestatud aegumistähtaegadele säilitame lepinguliste nõuetega seotud isikuandmeid maksimaalselt 10 aastat alates nõude sissenõutavaks muutumise kuupäevast.

Kui olete registreerinud ennast mõne meie toote huviliseks, säilitame teie isikuandmeid 5 aastat arvates päevast kui olime teiega viimasena kontaktis.

Kui olete osalenud meie kliendipäeval ning te ei ole meiega sõlminud ühtegi lepingut, säilitatakse teie isikuandmeid 5 aastat arvates vastava kliendipäeva toimumisest. Meie poolt jäädvustatud foto- ja videomaterjali säilitame 5 aastat arvates vastava materjali jäädvustamisest.

Kui olete kandideerinud meile tööle, kuid kandidatuur osutub ebaedukaks, säilitame teie isikuandmed 1 kuu alates ametikohale, millele kandideerimine toimus, kandidaadi kinnitamisest. Teie eraldiseisva nõusoleku alusel säilitame vastavaid andmeid kuni 6 kuud arvates värbamisprotsessi lõppemisest. Kui olete edastanud meile oma kontaktandmed ja meie veebilehel laadinud oma CV, säilitame teie isikuandmeid kuni 6 kuud arvates andmete edastamisest.

Meie veebilehe küpsiste kaudu saadud teavet säilitame vastavalt küpsiste kasutamise eeskirjas kajastatule.

Teie õigused. Teil on enda isikuandmete suhtes kõik andmesubjekti õigused kohalduvate andmekaitsealaste õigusaktidega nõutud ulatuses. Need õigused hõlmavad:

  • ligipääsu taotlemist oma isikuandmetele;
  • koopia saamist oma isikuandmetest;
  • ebaõigete või mittetäielike isikuandmete korrigeerimist;
  • isikuandmete kustutamist;
  • isikuandmete töötlemise piiramist;
  • isikuandmete ülekandmist;
  • vastuväite esitamist isikuandmete töötlemisele, mis põhineb õigustatud huvil ning mida töödeldakse otseturunduse eesmärgil.

Selleks, et oma õigusi rakendada, võtke palun meiega ühendust kasutades selleks allpool toodud kontaktandmeid.

Kui arvate, et teie õigusi on rikutud, on teil õigus esitada kaebus Andmekaitse Inspektsioonile või hagi kohtusse.

Privaatsusteate muutmine. Kui meie isikuandmete töötlemise praktika muutub või kui meil tekib vajadus Privaatsusteate muutmiseks tulenevalt kohalduvatest andmekaitsealastest õigusaktidest, teistest õigusaktidest, kohtupraktikast või pädevate asutuste väljastatud suunistest või praktikast, on meil õigus Privaatsusteadet ühepoolselt igal ajal muuta. Sellisel juhul teavitame teid e-posti teel mõistlikult ette enne muudatuste jõustumist.

Kohalduv õigus. Kuna oleme Eesti Vabariigis registreeritud ettevõte, siis teie isikuandmete töötlemisele kohaldub Eesti Vabariigi õigus.

Kontaktandmed. Juhul, kui teil on küsimusi seoses teie isikuandmete töötlemisega või kui soovite rakendada enda kui andmesubjekti õigusi, palun võtke meiega ühendust kasutades järgmiseid kontaktandmeid: aadress Tartu mnt 2, Tallinn 10145, e-posti aadress  või telefon +372 666 0620.

 

2. Küpsiseteavitus

 

Mis on küpsised ning miks need on vajalikud?

Küpsised (ingl k cookies) on väiksemahulised tekstifailid, mis salvestatakse osaühing Endover KVB (registrikood 10308874, aadress Tartu mnt 2, 10145 Tallinn, Eesti Vabariik; edaspidi meie) veebilehte külastades brauseri poolt veebilehe külastaja (edaspidi teie) poolt kasutatavasse seadmesse.

Küpsiste kasutamise eesmärk on hinnata ja jälgida meie veebilehe kasutatavust, eesmärgiga teie kasutuskogemust rikastada, pakkudes teile veebilehe isikupärasemat ja mugavamat navigeerimist.

Milliseid küpsiseid meie veebileht kasutab?

Meie veebileht kasutab esimese ja kolmanda osapoole küpsiseid, mis oma olemuselt jagunevad kaheks, s.o ajutised ja püsiküpsised.

Autori ehk esimese osapoole küpsised pärinevad meie veebilehelt ning võivad olla nii püsivad kui ka ajutised. Selliste küpsiste abil saame salvestada teavet, mida taaskasutatakse järgmisel korral, kui te meie veebilehte külastate.

Kolmandate osapoolte küpsised pärinevad kolmandatelt isikutelt, s.o isikutelt, keda me oma teenuste jaoks kasutame (Google Inc, Google Analytics, Facebook Inc, Vimeo Inc). Selliste küpsiste abil kogume nt teavet veebilehe statistika ja reklaamide jaoks. Märgime, et me ei oma ligipääsu ega kontrolli kolmandate osapoolte poolt paigaldatavaid küpsiseid ning nende paigaldamine ja kasutamine toimub lähtuvalt paigaldajate endi privaatsuspoliitikast.

Ajutised ehk seansiküpsised kustutab teie seade pärast meie veebilehe sulgemist. Ajutisi küpsised on vajalikud näiteks meie veebilehe keelevaliku salvestamiseks.

Püsiküpsised salvestuvad teie seadmisse pärast meie veebilehe sulgemist. Püsiküpsised võivad jääda teie arvutisse kuudeks või aastateks.

Meie veebilehed võivad kasutada ja paigaldada teie seadmesse järgmiste kategooria küpsised:

Tehnilised küpsised, mis on vajalikud, et te saaksite veebilehel üldse navigeerida ja veebilehe funktsioone kasutada.

Analüütilised küpsised, mis koguvad teavet selle kohta, kuidas veebilehte kasutatakse. Need küpsised ei kogu teavet, mis võimaldaks teid otseselt tuvastada.

Autentimise küpsised, mis võimaldavad veebilehel meeles pidada teie tehtud valikuid.

Reklaamiküpsised, mida veebileht kasutab teie huvidele sihitud reklaamide pakkumiseks. Küpsised reguleerivad, mitu korda te konkreetset reklaami näete ning aitavad ühtlasi mõõta reklaamikampaania tõhusust.

Multimeedia esitamiseks kasutatavad küpsised, mis salvestavad video- või audiomaterjali esitamiseks vajalikku tehnilist teavet.

Kuidas vältida küpsiseid?

Jätkates meie veebilehe kasutamist, loeme, et oled andnud meile nõusoleku küpsiste kasutamiseks. Kui te ei soovi, et teie seadmesse salvestatakse küpsiseid, saate oma veebilehitseja turvasätetes muuta küpsiste salvestumisest teavitamise seadeid, kõik küpsised blokeerida või kustutada juba teie seadmesse salvestunud küpsised. Samas märgime, et kõikide küpsiste blokeerimine võib küll aidata teil kaitsta teie privaatsust, kuid samas piirata mõne meie veebilehe olulise funktsiooni toimimist.

Sõltuvalt teie veebilehitsejast, lisame abistavad viited häälestamaks küpsiste ja turvaseadete osas veebilehitseja teile sobivaks:

Muudatused küpsiste kasutamise eeskirjas

Jätame endale õiguse küpsiste kasutamise eeskirja alati muuta ning asjakohastada vastavalt uuenevale seadusandlusele ja regulatsioonidele. Veebilehte kasutades kontrolli käesoleva lehekülje sisu, tutvumaks küpsiste kasutamise eeskirja uuenduste ja muudatustega.

Kontaktandmed

Juhul, kui teil on küsimusi seoses küpsiste kasutamise eeskirjaga, palun võtke meiega ühendust kasutades järgmiseid kontaktandmeid: aadress Tartu mnt 2, Tallinn 10145, e-posti aadress või telefon +372 666 0620.

 

3. Müügitingimused

Broneerimislepingu sõlmimise eelne teave ja tingimused

 

ENNE BRONEERINGU TEGEMIST MÕTLE OMA OTSUS HOOLIKALT LÄBI. PALUN TUTVU BRONEERIMISE TINGIMUSTEGA JA VAJADUSEL KÜSI NÕU MEIE MÜÜGIJUHILT.

 

Online broneerimise 5 lihtsat sammu:

  1. Vali endale meelepärane korter peatükist „Hinnad“.
  2. Mõtle läbi oma otsus ja suundu broneerima nupu „Broneeri“ kaudu.
  3. Tutvu hoolikalt broneerimislepingu sõlmimise eelse teabe ja tingimustega ning sobivuse korral kasuta edasiliikumiseks nuppu „Broneeri“.
  4. Kontrolli korteri andmed, soovi korral lisa broneeringule parkimiskoht ja panipaik ning sisesta enda andmed. Broneerides juriidilise isikuna vali vastav viide. Suundu edasi viite „Edasi“ abil.
  5. Kontrolli sisestatud andmed, tee linnuke kohustuslikele väljadele ning vali endale sobiv makseviis kinnitades läbi makse teostamise broneering.

Makse teostamine on viimane samm – kui see on tehtud, jääb Sul oodata ainult kinnituskirja e-postile ning müügijuhi kirja või telefonikõne.

 

SEOTUD ISIKUD

1.1. Broneeringu andjaks on Rocca T3 OÜ, registrikood 14260957, asukoht Tartu mnt 2, Tallinn, e-posti aadress , kontakttelefon +372 666 0620.

1.2. Broneerijaks on füüsiline või juriidiline isik, kelle nimelt broneering kinnitatakse.

 

BRONEERINGU ESE

1.3. Broneeringu esemeks on broneerija poolt veebilehel välja valitud ning broneeringuga kinnitatud vara.

 

BRONEERINGU SISU

1.4. Broneeringu sisuks on broneeringu andja kohustus broneeringu kinnitamise hetkest broneeringu kehtivusaja jooksul mitte pidada kolmandate isikutega, s.o isikutega, kes ei ole broneerijaks, läbirääkimisi broneeritud vara võõrandamise eesmärgil ning mitte võõrandada broneeritud vara broneeringu kehtivusaja jooksul kolmandale isikule, s.o isikule, kes ei ole broneerijaks.

1.5. Broneeringu kinnitamine märgib broneeringu andja ja broneerija vahelist broneeritud vara suhtes müügilepingu sõlmimise läbirääkimiste alustamise fakti. Broneeringu kinnitamine ei kohusta broneerijat broneeritud vara suhtes müügilepingut sõlmima ega broneeritud vara omandama. Broneeringu andja ja broneerija vahelistele läbirääkimistele kohalduvad müügitingimused (vaata siit).

 

BRONEERINGU TASU

1.6. Broneeringu maksumus, mis sisaldab endas punktis 1.4. nimetatud kohustuse võtmise ja täitmise tasu, on 500 € (viissada eurot), (sisaldab 75% soodustust), mis ei sisalda ja millele ei lisandu käibemaksu. Broneeringu maksumus kuulub broneeringu andjale tasumisele koheselt pärast broneeringu kinnitamist veebilehel.

1.7. Broneeringu tasu saab maksta pangalingi kaudu (Swedbank, SEB, LHV Pank, Coop Pank, Luminor) või pangaülekandega broneeringu andja (Rocca T3 OÜ) arvelduskontole nr EE822200221066827598 (Swedbank AS, SWIFT-kood HABAEE2X), selgitusega „broneerija nimi, broneeritud korteri nr, broneerimistasu“. Broneerimistasu makseid võetakse vastu eurodes.

1.8. Broneeringu maksumus ei kuulu broneeringu andja poolt broneerijale tagastamisele, välja arvatud juhul kui broneeringu andja rikub punktis 1.4. sätestatud kohustusi.

 

BRONEERINGU KEHTIVUS

1.9. Broneering on broneeringu andjale ja broneerijale õiguslikult siduv arvates broneeringu broneerija poolt veebilehel kinnitamise hetkest.
1.10. Broneering broneeritud vara osas kehtib 2 (kaks) nädalat arvates selle broneerija poolt veebilehel kinnitamise hetkest. Broneering lõpeb selle tähtaja saabumisel.

 

TAGANEMISE ÕIGUS

1.11. Broneeringu kinnitamisega kinnitab broneerija broneeringu andjale omapoolset tahet, et soovib broneeringu andja poolt punktis 1.4. sätestatud kohustuse täitmise kohest alustamist.

1.12. Broneeringu kinnitamisega annab broneerija broneeringu andjale omapoolse nõusoleku ning kinnitab fakti, et kaotab broneerija poolt punktis 1.4. sätestatud kohustuse täitmisega alustamise hetkest oma lepingust tuleneva taganemisõiguse tulenevalt võlaõigusseaduse § 53 lg 4 p 1. Broneerija taganemisõigus loetakse välistatuks vastavasisulise nõusoleku ja broneeringu kinnitamise andmise hetkest.

1.13. Broneeringu andjal on õigus lepingust ühepoolse avalduse alusel taganeda kui punktis 1.6. märgitud broneeringu maksumus ei ole broneeringu andja kontole laekunud hiljemalt broneeringu kinnitamise päevale järgneva tööpäeva keskööks.

 

BRONEERIMISELE JÄRGNEVAD TOIMINGUD

1.14. Pärast broneeringu kinnitamist edastatakse broneerija avaldatud e-posti aadressile broneeringu kinnitus koos käesolevate lepingutingimustega, mida broneerijal on võimalik salvestada ja taasesitada.

1.15. Broneeringu andja esindaja võtab broneerijaga broneeritud vara osas läbirääkimiste jätkamiseks ühendust broneeringu teostamisel märgitud kontaktandmetel hiljemalt 1 (ühe) tööpäeva jooksul arvates broneeringu kinnistamisest.

 

ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE

1.16. Palun tutvuge meie privaatsusteatega, et saada rohkem teavet selle kohta kuidas me teie isikuandmeid töötleme.

 

KOHALDATAV ÕIGUS

1.17. Kui õigusaktist ei tulene imperatiivselt teisiti, kohaldatakse broneeringust tekkivatele õigussuhetele Eesti õigust.

 

Korter

Tower

Villa

Korruseplaan
Müügiinfo
Doris Kreitsberg
Korruseplaan
Müügiinfo
Doris Kreitsberg