Sulge

Eelmüük alanud! Registreeri huvi nüüd!

Juba 2022. aastaks on Volta kvartalis valmimas valik 1-4-toaliseid lofte, äripindasid ning kuni 5-toaliseid luksuskortereid.

Müügiinfo
Sandra Alliksaar
Kasutustingimused
Endover
Sulge

Privaatsusteade

Käesolev privaatsusteade kirjeldab, kuidas Endover gruppi kuuluvad äriühingud (käesoleva privaatsusteate tähenduses osaühing Endover KVB, registrikood 10308874, aadress Tartu mnt 2, 10145 Tallinn, Eesti Vabariik, selle tütarühingud ja seotud ühingud, millede tegevus toimub „Endover“ brändi alt; edaspidi meie, Endover) töötlevad potentsiaalsete ja olemasolevate klientide, nendega seotud isikute, müügikontaktide, veebilehtede külastajate ning teiste Endoveriga tema teenuste osutamise raames kokku puutuvate andmesubjektide (edaspidi teie) isikuandmeid. Käesolev privaatsusteade kohaldub, kui kasutate, olete kasutanud või olete avaldanud kavatsust kasutada meie teenuseid, sh külastanud meie veebilehte või edastanud meile oma e-posti aadressi uudiskirjade saamiseks või olete esitanud meile tööle asumiseks kandidatuuri- või sooviavalduse.

Kirjeldatud juhtudel tegutseme teie isikuandmete vastutava töötlejana ning vastutame nende töötlemise eest.

Teie isikuandmete kogumine. Kogume teie isikuandmeid järgmistel viisidel:

Töödeldavad isikuandmed. Töötleme järgmiste andmesubjektide järgmisi isikuandmeid:

Töötlemise eesmärk ja õiguslik alus.Töötleme teie isikuandmeid järgmistel eesmärkidel ja õiguslikel alustel:

Teie isikuandmeid võidakse töödelda ka juhul, kui see on konkreetsel juhul vajalik meie või kolmanda isiku õigustatud huvi korral, välja arvatud juhul, kui sellise huvi kaaluvad üles teie huvid või põhiõigused ja -vabadused, mille nimel tuleb kaitsta isikuandmeid, samuti juhul, kui see on vajalik teie või mõne muu füüsilise isiku eluliste huvide kaitsmiseks.

Me ei töötle eriliigilisi isikuandmeid.

Töötlemine nõusoleku alusel. Võime samuti töödelda teie isikuandmeid teie nõusoleku alusel (nt otseturunduse eesmärgil uudiskirjade saatmine). Kui töötlemine põhineb nõusolekul, võite nõusoleku igal ajal tühistada, võttes meiega ühendust allpool toodud kontaktandmetel või klõpsates iga e-kirja lõpus toodud lingil „eemaldada end uudiskirjast“ [‘unsubscribe from this list’]. Märgime, et nõusoleku tagasi võtmine ei mõjuta nõusolekul põhineva töötlemise õiguspärasust, mida tehti enne nõusoleku tühistamist.

Volitatud töötlejad. Kasutame teie isikuandmete töötlemiseks hoolikalt valitud teenusepakkujaid (volitatud töötlejad). Sedasi toimides jääme täielikult vastutavaks teie isikuandmete eest.

Kasutame järgmiste kategooriate töötlejaid: andmete säilitamisteenuse pakkujad, e-posti teenuse osutajad, kliendisuhete haldamisteenuse osutajad, maaklerteenuse osutajad, ehitusteenuse osutajad, turunduse teenuste osutajad, makseteenuse osutajad, töövahenduse teenuse osutajad.

Kui te soovite üksikasjalikumat teavet meie volitatud töötlejate kohta (nt nende nimed ja asukoht), siis palun võtke meiega ühendust allpool toodud kontaktandmetel.

Kolmandad isikud. Jagame teie isikuandmeid kolmandate isikutega ainult siis, kui see on sätestatud käesolevas privaatsusteates, kui see on nõutud kohalduva õiguse alusel (nt kui oleme kohustatud jagama isikuandmeid ametivõimudega) või teie nõusolekul.

Võime jagada teie isikuandmeid Endoveri gruppi kuuluvate ühingutega, meie audiitoritega ja õigusnõustajatega. Sellise jagamise õiguslik alus on meie vastav õiguslik kohustus või õigustatud huvi.

Isikuandmete edastamine väljapoole Euroopa Liitu. Meie volitatud töötlejad võivad töödelda teie isikuandmeid väljaspool Euroopa Liitu (sh Ameerika Ühendriikides). Edastame teie isikuandmeid väljapoole Euroopa Liitu ainult siis, kui meil on selleks seaduslik alus, sealhulgas andmete saajale: i) kes asub riigis, kus on Euroopa Komisjoni hinnangul isikuandmete kaitse tagatud piisaval tasemel (see hõlmab organisatsioone, kes on sertifitseeritud Privacy Shield’i alusel); või ii) lepingu alusel, mis vastab Euroopa Liidu nõuetele isikuandmete edastamiseks väljaspool Euroopa Liitu asuvatele isikuandmete töötlejatele.

Kui soovite üksikasjalikumat teavet teie isikuandmete edastamise kohta väljapoole Euroopa Liitu (nt andmete saajate nimed ja edastamise seaduslik alus), siis palun võtke meiega ühendust kasutades selleks allpool toodud kontaktandmeid.

Turvalisus. Rakendame teie isikuandmete kaitsmiseks tehnilisi ja korralduslikke turvameetmeid, võttes arvesse (i) tehnoloogia taset, (ii) rakendamise kulusid, (iii) töötlemise laadi, ulatust, konteksti ja eesmärke ning (iv) teile tulenevaid riske. Sellised turvameetmed hõlmavad muuhulgas ligipääsuhaldust, töötajate koolitamist, kahefaktorilist autentimist, andmete krüpteerimine.

Andmete säilitamine. Säilitame teie isikuandmeid nii kaua kuni on vajalik nende kogumise eesmärgil, nii kaua kuni on vajalik kaitsta meie huve või nii kaua kuni seda nõuavad kohalduvad õigusaktid.

Kui olete sõlminud meiega lepingu, säilitame teie isikuandmeid järgmiselt:

Kui olete registreerinud ennast mõne meie toote huviliseks, säilitame teie isikuandmeid 5 aastat arvates päevast kui olime teiega viimasena kontaktis.

Kui olete osalenud meie kliendipäeval ning te ei ole meiega sõlminud ühtegi lepingut, säilitatakse teie isikuandmeid 5 aastat arvates vastava kliendipäeva toimumisest. Meie poolt jäädvustatud foto- ja videomaterjali säilitame 5 aastat arvates vastava materjali jäädvustamisest.

Kui olete kandideerinud meile tööle, kuid kandidatuur osutub ebaedukaks, säilitame teie isikuandmed 1 kuu alates ametikohale, millele kandideerimine toimus, kandidaadi kinnitamisest. Teie eraldiseisva nõusoleku alusel säilitame vastavaid andmeid kuni 6 kuud arvates värbamisprotsessi lõppemisest. Kui olete edastanud meile oma kontaktandmed ja meie veebilehel laadinud oma CV, säilitame teie isikuandmeid kuni 6 kuud arvates andmete edastamisest.

Meie veebilehe küpsiste kaudu saadud teavet säilitame vastavalt küpsiste kasutamise eeskirjas kajastatule.

Teie õigused. Teil on enda isikuandmete suhtes kõik andmesubjekti õigused kohalduvate andmekaitsealaste õigusaktidega nõutud ulatuses. Need õigused hõlmavad:

Selleks, et oma õigusi rakendada, võtke palun meiega ühendust kasutades selleks allpool toodud kontaktandmeid.

Kui arvate, et teie õigusi on rikutud, on teil õigus esitada kaebus Andmekaitse Inspektsioonile või hagi kohtusse.

Privaatsusteate muutmine. Kui meie isikuandmete töötlemise praktika muutub või kui meil tekib vajadus Privaatsusteate muutmiseks tulenevalt kohalduvatest andmekaitsealastest õigusaktidest, teistest õigusaktidest, kohtupraktikast või pädevate asutuste väljastatud suunistest või praktikast, on meil õigus Privaatsusteadet ühepoolselt igal ajal muuta. Sellisel juhul teavitame teid e-posti teel mõistlikult ette enne muudatuste jõustumist.

Kohalduv õigus. Kuna oleme Eesti Vabariigis registreeritud ettevõte, siis teie isikuandmete töötlemisele kohaldub Eesti Vabariigi õigus.

Kontaktandmed. Juhul, kui teil on küsimusi seoses teie isikuandmete töötlemisega või kui soovite rakendada enda kui andmesubjekti õigusi, palun võtke meiega ühendust kasutades järgmiseid kontaktandmeid: aadress Tartu mnt 2, Tallinn 10145, e-posti aadress endover@endover.ee või telefon +372 666 0620.

Küpsiste teavitus

Mis on küpsised ning miks need on vajalikud?

Küpsised (ingl k cookies) on väiksemahulised tekstifailid, mis salvestatakse osaühing Endover KVB (registrikood 10308874, aadress Tartu mnt 2, 10145 Tallinn, Eesti Vabariik; edaspidi meie) veebilehte külastades brauseri poolt veebilehe külastaja (edaspidi teie) poolt kasutatavasse seadmesse.

Küpsiste kasutamise eesmärk on hinnata ja jälgida meie veebilehe kasutatavust, eesmärgiga teie kasutuskogemust rikastada, pakkudes teile veebilehe isikupärasemat ja mugavamat navigeerimist.

Milliseid küpsiseid meie veebileht kasutab?

Meie veebileht kasutab esimese ja kolmanda osapoole küpsiseid, mis oma olemuselt jagunevad kaheks, s.o ajutised ja püsiküpsised.

Autoriehk esimese osapoole küpsisedpärinevad meie veebilehelt ning võivad olla nii püsivad kui ka ajutised. Selliste küpsiste abil saame salvestada teavet, mida taaskasutatakse järgmisel korral, kui te meie veebilehte külastate.

Kolmandate osapoolteküpsisedpärinevad kolmandatelt isikutelt, s.o isikutelt, keda me oma teenuste jaoks kasutame (Google Inc, Google Analytics, Facebook Inc, Vimeo Inc). Selliste küpsiste abil kogume nt teavet veebilehe statistika ja reklaamide jaoks. Märgime, et me ei oma ligipääsu ega kontrolli kolmandate osapoolte poolt paigaldatavaid küpsiseid ning nende paigaldamine ja kasutamine toimub lähtuvalt paigaldajate endi privaatsuspoliitikast.

Ajutised ehk seansiküpsised kustutab teie seade pärast meie veebilehe sulgemist. Ajutisi küpsised on vajalikud näiteks meie veebilehe keelevaliku salvestamiseks.

Püsiküpsised salvestuvad teie seadmisse pärast meie veebilehe sulgemist. Püsiküpsised võivad jääda teie arvutisse kuudeks või aastateks.

Meie veebilehed võivad kasutada ja paigaldada teie seadmesse järgmiste kategooria küpsised:

Tehnilised küpsised, mis on vajalikud, et te saaksite veebilehel üldse navigeerida ja veebilehe funktsioone kasutada.

Analüütilised küpsised, mis koguvad teavet selle kohta, kuidas veebilehte kasutatakse. Need küpsised ei kogu teavet, mis võimaldaks teid otseselt tuvastada.

Autentimise küpsised, mis võimaldavad veebilehel meeles pidada teie tehtud valikuid.

Reklaamiküpsised, mida veebileht kasutab teie huvidele sihitud reklaamide pakkumiseks. Küpsised reguleerivad, mitu korda te konkreetset reklaami näete ning aitavad ühtlasi mõõta reklaamikampaania tõhusust.

Multimeedia esitamiseks kasutatavad küpsised, mis salvestavad video- või audiomaterjali esitamiseks vajalikku tehnilist teavet.

Kuidas vältida küpsiseid?

Jätkates meie veebilehe kasutamist, loeme, et oled andnud meile nõusoleku küpsiste kasutamiseks. Kui te ei soovi, et teie seadmesse salvestatakse küpsiseid, saate oma veebilehitseja turvasätetes muuta küpsiste salvestumisest teavitamise seadeid, kõik küpsised blokeerida või kustutada juba teie seadmesse salvestunud küpsised. Samas märgime, et kõikide küpsiste blokeerimine võib küll aidata teil kaitsta teie privaatsust, kuid samas piirata mõne meie veebilehe olulise funktsiooni toimimist.

Sõltuvalt teie veebilehitsejast, lisame abistavad viited häälestamaks küpsiste ja turvaseadete osas veebilehitseja teile sobivaks:

Muudatused küpsiste kasutamise eeskirjas

Jätame endale õiguse küpsiste kasutamise eeskirja alati muuta ning asjakohastada vastavalt uuenevale seadusandlusele ja regulatsioonidele. Veebilehte kasutades kontrolli käesoleva lehekülje sisu, tutvumaks küpsiste kasutamise eeskirja uuenduste ja muudatustega.

Kontaktandmed

Juhul, kui teil on küsimusi seoses küpsiste kasutamise eeskirjaga, palun võtke meiega ühendust kasutades järgmiseid kontaktandmeid: aadress Tartu mnt 2, Tallinn 10145, e-posti aadress endover@endover.ee või telefon +372 666 0620.